Arkivë për » Maj 2nd, 2020 «

Lume Blloshmi – Arti që ngre pezull ujrat e ndenjura – nga Shpend Sollaku – Noé

Lume Blloshmi – Arti që ngre pezull ujrat e ndenjura nga Shpend Sollaku – Noé Në kohë pandemie duhet diçka e rëndësishme të të ngrejë moralin. Dhe më shumë se fuqia bestiale Lexo Me Teper.

Kryefjala e jonë kje: kultura shqiptare mbi të gjitha! – Ernest Koliqi i shkruen Karl Gurakuqit

Kryefjala e jonë kje: kultura shqiptare mbi të gjitha!* Ernest Koliqi i shkruen Karl Gurakuqit I dashuni Karl Më ka ra në dorë me kohë letra e jote. Petraqi (Petraq Vuçani) me Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook