Arkivë për » Prill 23rd, 2020 «

Libri “Stërgjyshërit tanë në Epikën Historike, shek. XIX” i Gëzim Ziles – nga Lazër Stani

“Stërgjyshërit tanë në Epikën Historike, shek. XIX”  Libri i Gëzim Ziles nga këndshikimi i Lazër Stanit Rose W. Lane (Rous U. Llein) në librin e saj të njohur “Majat e Shalës” Lexo Me Teper.

Po i shpëtuam mërisë… – nga Elida Rusta

Po i shpëtuam mërisë… nga Elida Rusta Gjithmonë kam parë yjet duke rënë. Ashtu e strukur nën velenxën bojëqielli e ruaja të fshehtë një dëshirë. Atë natë jo. Ndoshta nuk ishte nata Lexo Me Teper.

Nostalgjikët e diktaturës dhe privilegjet e pamerituara të saj – nga Elona Caslli

Nostalgjikët e diktaturës dhe privilegjet e pamerituara të saj nga Elona Caslli Nostalgjia është një ndjesi malli për një kohë të caktuar që ke përjetuar me dikë. Quhet nostalgji pasi ti takohesh Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook