Arkivë për » Prill 12th, 2020 «

Histori e shkurtë e një shiriti magnetofoni të rrallë të Vaçe Zelës – nga Shpend Sollaku – Noé

Histori e shkurtë e një shiriti magnetofoni të rrallë të Vaçe Zelës nga Shpend Sollaku Noé Kur miku im, regjizori i teatrit të kukullave Llukan Kola, më tha se do të më Lexo Me Teper.

Shpresoj të mos hyjmë në ndonjë epokë më të errët se komunizmi – ese nga Erl Kodra

Shpresoj të mos hyjmë në ndonjë epokë më të errët se komunizmi ese nga Erl Kodra  “Para se liderët masivistë të marrin fuqinë, në mënyrë që gënjeshtrat t’i përshtaten realitetit, propaganda e Lexo Me Teper.

Sondazhet e mediave “kineze” në Shqipëri! – nga Aleks Martin Kapllaj

Sondazhet e mediave “kineze” në Shqipëri! nga Aleks Martin Kapllaj Rastësisht pashë shtypin “kinez” në Shqipëri, për një sondazh, i bërë nga një agjensi italiane, që fliste edhe për liderat botërorë dhe Lexo Me Teper.

A jemi (të lirë)? – esse nga Astrit Cani

A jemi (të lirë)?* esse nga Astrit Cani Në kulturën tonë dualiste perëndimore, për me njoftë diçka, duhet më lypë me mend të kundërtën e saj. E kundërta e lirisë asht sot burgu, Lexo Me Teper.

“Këngë liturgjike shqip” në CD – Prill 2020

“Këngë liturgjike shqip” në CD – Prill 2020 Një koiçidencë e bukur dhe domethënëse, përgjat ditëve të Pashkëve 2020, doli nga shtëpia e produksionit CD “Këngë liturgjike shqip”  . Kjo CD vjen mbas Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook