Arkivë për » Prill 6th, 2020 «

Si lindi kënga ikonë e muzikës popullore dhe historia e vërtetë e saj – Kënga “Lulebore” e Simon Gjonit

Si lindi kënga ikonë e muzikës popullore dhe historia e vërtetë e saj Kënga “Lulebore” e Simon Gjonit Legjendat lindin e rriten në gjirin e popullit që i ka nxjerrë, e sot Lexo Me Teper.

Zani i Kasnecave – Poezi unike e Abat Prend Doçit

Poezia “Zani i Kasnecave” Prend Doçit, Abat të Mirditës, është marrë e plotë nga libri “Historia e Shqypnisë”, “Ç’më kohë t’vjetra deri m’tashmet” të autorit Ndoc Nikaj, botuar në Shkodër nga Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook