Arkivë për » Prill 2nd, 2020 «

Masakra e Tivarit, as drejtësi as përgjegjësi historike – nga Frank Shkreli

Masakra e Tivarit, as drejtësi as përgjegjësi historike nga Frank Shkreli 75 vjet nga maskra e kosovarëve Masakrimi i mijëra shqiptarëve të pafajshëm nga Kosova gjatë rrugëtimit të tyre të detyruar për Lexo Me Teper.

Disa opinione mbi poeten Luljeta Leshanaku dhe disa Poezi prej saj

“Por Lleshanaku është edhe origjinale… Këmbëngulja e tiranit për të mos lejuar asnjë centimetër “privaci”, sjell pasojën e paparashikuar prej tij, atë të lindjes së domosdoshme të shkrimit të Lexo Me Teper.

Falsiteti i figurës në ekranin televiziv në epokën totalitare – nga Albana Lifschin

Falsiteti i figurës në ekranin televiziv në epokën totalitare nga Albana Lifschin Në mesazhin që më vjen nga një mik në Europë, midis të tjerash, lexoj: “Vajza ime ka diplomën me Lexo Me Teper.

Përmbysja e klasës qytetare historike shqiptare dhe triumfi i idiotizmit kriminal fshatar! – nga Genci Hoti

Përmbysja e klasës qytetare historike shqiptare dhe triumfi i idiotizmit kriminal fshatar!* nga Genci Hoti (Ose ndryshe: Përse përgjegjësia historike e zhvillimit të shoqërisë shqiptare bie mbi këtë klasë, por nuk thuhet Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook