Arkivë për » Mars 8th, 2020 «

Jeta, Vepra dhe Pesë Poezi nga Hilë Mosi (1883-1933)

    Jeta, Vepra dhe Pesë Poezi nga Hilë Mosi (1883-1933) Hilë Mosi (Shkodra, 22 prill 1883 – Tiranë, 21 shkurt 1933) qe veprimtar dhe përhapës i çështjes kombëtare, letrar, botues, nëpunës, politikan Lexo Me Teper.

Lady Macbeth del nga skena… – nga Sami Repishti

Lady Macbeth del nga skena… nga Sami Repishti ...Mallkim i së kaluemes, dhe prognozë e së ardhmes saj: harresa e përherëshme…! Ph.D.*/Dielli . Ridgefield, CT.- Titulli i sipërm më erdhi në mend kur lexova në shtypin shqiptar Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook