Arkivë për » Janar 7th, 2020 «

Populli nuk ёshtё gjithmonё i pafajshёm…

Populli nuk ёshtё gjithmonё i pafajshёm… Muhamed Kerimi u dënua me vdekje, pasi i bëri rezistencë të ashpër okupimit francez ndaj Egjiptit, të cilin e udhëhoqi Napoleon Bonaparti. Mirëpo, para se të Lexo Me Teper.

Lamtumirё Albinё, nji grue energjike, stoike, guximtare e papёrkulun!

Lamtumirё Albine, nji grue energjike, stoike, guximtare e papёrkulun. Me 6 janar 2020, në New York, u nda nga jeta zoja Albina Pervizi, një viktimë dhe heroinë e kampeve të internimit.   Albina Pervizi Lexo Me Teper.

Midis njё mjerimi dhe luksi tё frikshёm – reflektim nga Fitim Zekthi

Midis njё mjerimi dhe luksi tё frikshёm reflektim nga Fitim Zekthi Ne jemi tё fundosur nё njё mjerim tё frikshёm! Papunёsia i kalon 40% tek tё rinjtё, shumё e shumё familje nuk Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook