Arkivë për » Janar 2nd, 2020 «

Një përshëndetje gjersa bota të jetë botë… – nga Abdulla Rami

Një përshëndetje gjersa bota të jetë botë… nga Abdulla Rami Abdulla Rami, kishte mbaruar studimet nё Montpelier tё Francёs, pёr drejtёsi, mbasi kishte shёrbyer mё parё si mёsues dhe mbas studimeve si Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook