Arkivë për » Dhjetor 29th, 2019 «

Anekdota të përzgjedhuna – nga Anton Çetta

Anekdota të përzgjedhuna nga Anton Çetta Mbushni fishekë Ishin tre vllazën, të cilët e kishin menden vetëm në trimni. Për çdo mbramje bâshin pleqni se kê kanë anmik të cilin duhej me Lexo Me Teper.

Gegnishtja si debat shoqëror – opinione nga Artan Gjyzel Hasani & Filip Guraziu & Ilirjana Stankaj

Gegnishtja si debat shoqëror – opinione nga Artan Gjyzel Hasani & Filip Guraziu “Abuzimi katundaresk me gegnishten” nga Artan Gjyzel Hasani Ky shënim merr shkas, përveç shumë arsyeve të njohura në hapësirën shqiptare Lexo Me Teper.

A ka sindikata në Shqipërinë moniste? – nga Aleks Martin Kapllaj

A ka sindikata në Shqipërinë moniste? nga Aleks Martin Kapllaj Në Shqipërinë tonë me demokraci të gjymtuar nga mungesa e zgjedhjeve pluraliste, me institucione drejtësie moniste dhe pushtet lokal jodemokratik, (demokraci, formë Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook