Arkivë për » Dhjetor 28th, 2019 «

Deklaratë Testament nga Nafi Çegrani

Deklaratë Testament nga Nafi Çegrani Me të drejtë do të pyesin të gjithë ata që më njohin dhe ata që nuk më njohin, se çka ka ndodhur me Nafi Çegranin që Lexo Me Teper.

Si ia pimë Biblën e Shenjtë Dom Nikoll Mazrekut – nga Uran Kostreci

Si ia pimë Biblën e Shenjtë Dom Nikoll Mazrekut nga Uran Kostreci Meqë duhani është një nga veset e mia më jetëgjata, midis shumë historive me duhan kam edhe një që është Lexo Me Teper.

Gjyqi Special – Shkolla e Krimit dhe Diktaturës më të egër! – nga Lazër Radi

Gjyqi Special – Shkolla e Krimit dhe Diktaturës më të egër! nga Lazër Radi Shkëputur nga libri “I pari Gjyq special, në Shqipëri” Bedri Spahiu – Revizionon Veteveten Më 6 qershor 1991 – në Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook