Arkivë për » Dhjetor 26th, 2019 «

Për çmimin ndaj Haxhinjve të Diktaturës – nga Adriatik Riza Dosti

Për çmimin ndaj Haxhinjve të Diktaturës* nga Adriatik Riza Dosti Tre kanë qenë, të paktën sipas historiografisë komuniste, figurat që kishin më shumë popullaritet gjatë viteve të së ashtuquajturës luftë N-CL, në Lexo Me Teper.

Letër Kërcimit… – nga Rudolf Nurejev

Letër Kërcimit… nga Rudolf Nurejev Kur në Perëndim, rreth vitit 1982, filluan të përhapen HIV e AIDS, kërcimtari i madh Rudolf Nureyev nuk i kushtoi asnjë vëmendje këtij fakti, siç bënë në Lexo Me Teper.

Ju lutem veproni sa nuk është vonë! – nga Thanas L. Gjika

Ju lutem veproni sa nuk është vonë! nga Thanas L. Gjika   (Thirrje “Federatës Vatra”, “Ligës Shqiptaro-Amerikane”, “Këshillit Shqiptaro-Amerikan” dhe “Shoqatës së Shkrimtarëve dhe Artistëve të Amerikës” . Kohët e fundit në Shqipëri kanë ndodhur Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook