Arkivë për » Dhjetor 23rd, 2019 «

Nji ditë shtatori, si shtatorre! – Reflektim mbi nji ditë të jetës… nga Jozef Radi

Nji ditë shtatori, si shtatorre! Reflektim mbi nji ditë të jetës… 22 shtator 2017 nga Jozef Radi Nga dita e një shkrimtari – Esé nga Jozef Radi. Në këtë rubrikë, disa shkrimtarë shqiptarë nga Lexo Me Teper.

Integrimi mes shqiptarëve me një vizion të përbashkët… – Oborri Mbreteror – Albanian Royal Court

Integrimi mes shqiptarëve me një vizion të përbashkët… Oborri Mbreteror – Albanian Royal Court Politika e Jashtme duhet të ketë kredibilitet dhe vazhdimësi. Ajo kurdoherë duhet të bazohet mbi tre parime: Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook