Arkivë për » Dhjetor 18th, 2019 «

Kokëfortë në vendimet e jetës sime… nga Nevila Jaupaj

Kokëfortë në vendimet e jetës sime… nga Nevila Jaupaj “Me dehni t’ju tregoj gjithçka, dhe esëll t’ju tregoj çfarë dua nga vetja dhe ndjesitë e mia…” Kam qenë pothuajse një libër Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook