Arkivë për » Dhjetor 9th, 2019 «

Mos Hiq Dorë nga Gjërat e Tua – Nënës – nga Kujtim Morina

Mos Hiq Dorë nga Gjërat e Tua – Nënës nga Kujtim Morina Një ese imja e kohëve të fundit. Shpresojmë se me ndihmën e Zotit të madh, kjo situatë do të Lexo Me Teper.

Peshorja e Fateve – nga Adem Istrefi

Peshorja e Fateve* nga Adem Istrefi …Dhe për fjalën e shkruar fati gjithmonë ndërron masën në peshore   Fati i librave në shumëkohësi nuk mund të jetë si fati i shkrimtarëve në njëkohësi. S’mund të Lexo Me Teper.

Shtegu i Kodoshëve – Tregim nga Ramiz Gjini

Shtegu i Kodoshëve – Tregim nga Ramiz Gjini (Nga cikli: Na ishte njëherë socializmi)   Magazinieri i kooperativës, Nik Tuzi, ngase ndjente dhimbje koke, la në magazinë dy punëtorët e shërbimit dhe u Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook