Arkivë për » Dhjetor 2nd, 2019 «

Ju urrej! – nga Ismail Çala

Ju urrej! nga Ismail Çala Ju kam urryer qysh kur isha 11vjeç, qysh kur me përzutë si qen nga shtëpia ime bashkë me vëllezërit, motrën e vogël dhe prindërit e mi Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook