Arkivë për » Tetor 5th, 2019 «

Lamtumirë, Hyrije Kupi – Dosti! nga Nebil Çika

Lamtumirë, Hyrije Kupi – Dosti! nga Nebil Çika Me pikëllim të thellë mësuam ndarjen nga jeta të Hyrije Kupi – Dosti, vajzës së Abaz Kupit, një nga figurat dhe familjet më të Lexo Me Teper.

Anonimasit e Letrave… – nga Kazanova Aliaj

Anonimasit e Letrave… nga Kazanova Aliaj Shkrove në vite, pafund letra anonime… Intriga e shpifje pa fund… dhe mbushe dosje të pambarimta… Deponove me fytyrë të ligështuar, djersive, u dridhe dhe ece squllët si Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook