Arkivë për » Shtator 6th, 2019 «

OSBE-ODIHR rrëzon zgjedhjet e 30 qershorit

OSBE-ODIHR rrëzon zgjedhjet e 30 qershorit Ekspertët e OSBE-ODIHR kanë ngritur pikëpyetje mbi legjitimitetin e zgjedhjeve të 30 Qershorit dhe kanë rikonfirmuar se ato u zhvilluan pa marrë në konsideratë Lexo Me Teper.

T’u qëndroj pranë atyre që jeta u ka mohuar kohën…” Denata Ndreca rrëfen në shtypin italian “Kohën e Mohueme”

“T’u qëndroj pranë atyre që jeta u ka mohuar kohën…” Denata Ndreca rrëfën në shtypin italian për librin e saj të fundit “Kohë e Mohueme” Poezia juaj përqendrohet në temën e Lexo Me Teper.

Tue pritë Nanë Terezën (1991) – Poezi nga Jozef Radi

Tue pritë Nanë Terezën (1991) Poezi nga Jozef Radi Dola me e pritë njat grue të mpakun dhimbjesh, pse bota e vogël kish mbetë n’sandallet e saj. . Dola me e pritë me zemër t’mbushun rrugës ku tanket Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook