Arkivë për » Gusht 30th, 2019 «

Duke lexuar një foto historike të familjes – nga Jozef Radi – Familja Vushmaqi, familja e nënës sime, Pejë 1924

Duke lexuar një foto historike të familjes nga Jozef Radi Familja Vushmaqi, familja e nënës sime, Pejë 1924 Në kët foto është familja e nënës sime Vitore Vushmaqi – Radi Në të djathtë të Lexo Me Teper.

Mihail Kokëndhima dhe mikpritja shqiptare – nga Murat Koci

Mihail Kokëndhima dhe mikpritja shqiptare nga Murat Koci Gjatë verës me qiti puna në Tiranë, te Fakulteti Ekonomik, faktikisht kërkoja stacionin e autobusëve aty afër diku, GPS nuk identifikonte asnjë stacion autobusi Lexo Me Teper.

Fakte interesante të anatomo-fiziologjisë njerëzore

Fakte interesante të anatomo-fiziologjisë njerëzore -Trupi njerëzor përmban 37.2 mijë miliardë (trilionë) qeliza gjithsej. -Në trup kemi mbi 600 muskuj skeletikë (të vullnetshëm). -Gluteus maximus, muskuli i madh i vitheve, është më Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook