Arkivë për » Gusht 27th, 2019 «

Një rrugicë elbasanase prej një piktori austriak

Një rrugicë elbasanase prej një piktori austriak Leopold Forstner, ishte nji artist austriak i artit modern. Mik i ngushtë i piktorit të madh austriak, Gustav Klimt. Ai ka udhëtuar në vitet 1917-1918, Lexo Me Teper.

Curriculum Vitae e një pale këpucësh – nga Ali Luca

Curriculum Vitae e një pale këpucësh nga Ali Luca Kur unë isha nja njëzet vjeç një vajzë më pëlqente dhe m’u afrua. Ishte nja 15 vjeçe. Më pyeti: A ke të dashur! Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook