Arkivë për » Gusht 24th, 2019 «

Skandal!!! – nga Alma N. Lico

Skandal!!! nga Alma N. Lico Tashmë, prej shumë vitesh nëpërmjet mjeteve të informimit, dita hapet me “skandale” dhe mbyllet me të tillë… Skandal në një studio televizive… skandal në një gazetë… skandal Lexo Me Teper.

Duke kërkuar para botës shpëtim… – një foto sa një milion fjalë nga Jozef Radi

Duke kërkuar para botës shpëtim… një foto sa një milion fjalë nga Jozef Radi Kjo foto është e shkurtit të vitit 1991. Aty janë pesë gra dhe vajza nga Kampi i Savrës (nga Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook