Arkivë për » Gusht 22nd, 2019 «

Ish guvernatori dhe gjumi nën hije të statujës së vet – nga Ilir Çumani

Ish guvernatori dhe gjumi nën hije të statujës së vet nga Ilir Çumani Aktori i famshëm Arnold Schwarzenegger postoi një foto të tijën duke fjetur poshtë statujës së tij të famshme Lexo Me Teper.

Ndaj të pafajshmëve e të pambrojturve diktatura dëshmoi makabritetin e saj… – intervistë me Jozef Radi – Dëshmi për kujto.al

  Me 21 gusht 2019 në gazetën Mapo, u paraqit kjo intervistë e gjatë në lidhje me gjithë fëmijët që u lindën dhe u rritën në kampet e shumta të Kampet Lexo Me Teper.

Një katekizëm në gjuhën shqipe e vitit 1584 dhe kryengritjet e arbërve kundër perandorisë osmane në vitet 1584-1596 – nga Lutfi Alia

Një katekizëm në gjuhën shqipe e vitit 1584 dhe kryengritjet e arbërve kundër perandorisë osmane në vitet 1584-1596 nga Lutfi Alia Në shek. XVI, populli albanez ishte nën trysninë e pushtetit të Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook