Arkivë për » Gusht 12th, 2019 «

“Një humbje e pakthyeshme e madhështisë së vërtetë”! – nga Jahja Draçolli

“Një humbje e pakthyeshme e madhështisë së vërtetë”! nga Jahja Draçolli Në Vjenë, më 10 gusht 2019, ka ndërruar jetë Radoslav Katičić, një ndër kroatologët dhe ilirologët më të shquar të botës: Lexo Me Teper.

“Hajdutet” e bibliotekës së Mbretëreshës Geraldinë dhe autografi i një Lordi – nga Ndrek Gjini

“Hajdutet” e bibliotekës së Mbretëreshës Geraldinë dhe autografi i një Lordi - nga Ndrek Gjini Mbreterësha Geraldinë (1915-2002), pasionin më të madh të saj kishte librat. Autorja franceze Josephine Dedet, në Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook