Arkivë për » Gusht 1st, 2019 «

Ditët e Fundit të Genc Lekës – nga Sadik Bejko

Ditët e Fundit të Genc Lekës nga Sadik Bejko Genc Lekën, (1941-1977) e arrestuan më 31 gusht 1976. Rënia përfundimtare e Genc Lekës dhe e familjes së tij kishte nisur që nga çasti Lexo Me Teper.

Si shkatërrohen shoqëritë – nga Dr. Konstantinos Giakoumis

Si shkatërrohen shoqëritë nga Dr. Konstantinos Giakoumis Ç’ndodh kur mbrojtja e të mirave kolektive nuk është parësi kryesore për një sistem politik të ngërthyer nga ngërçet   Në të famshmen “teori të Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook