Arkivë për » Korrik 21st, 2019 «

Skandali i gjykatës së Durrësit, pse heshtin të gjithë – nga Neritan Sejamini

Skandali i gjykatës së Durrësit, pse heshtin të gjithë nga Neritan Sejamini Veprimi i Gjykatës së Durrësit që hodhi poshtë një vendim të sajin, duke e rigjykuar të nesërmen në të njëjtin Lexo Me Teper.

“Mbi mundësitë dhe kufijtë e faljes… – nga Alma N. Liço

“Mbi mundësitë dhe kufijtë e faljes… nga Alma N. Lico Postimi lidhur me reflektimin e Bedri Spahiut rreth krimeve të tij dhe të regjimit që i shërbeu me zell më nxiti të Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook