Arkivë për » Korrik 9th, 2019 «

Kjo shtëpiçka me qerpiçka… – Vargje nga Meti Fidani

Kjo shtëpiçka me qerpiçka Vargje nga Meti Fidani Në shtëpiçkën me qerpiçka 8 nëntor, lindi partiçka Dhe u rrit në ball’ t’furtunës Sokoleshë, Parti e Punës Sokoleshë, por mbet’ beqare Thonë s’u martua fare!   Thonë s’u martua kurrë Veçse Lexo Me Teper.

Feriku i Fidaneve – nga Meti Fidani

Feriku i Fidaneve nga Meti Fidani Xhaxhai im Feriku, ishte më i madhi dhe më i urti i 5 vëllezërve Fidani. Ndoshta më i urti po dhe më punëtori në gjithë Devollin Lexo Me Teper.

Spiuni i Xhelal Koprenckës – nga Kastriot Dervishi

Spiuni i Xhelal Koprenckës nga Kastriot Dervishi Në kampet dhe burgjet e komunizmit ka qenë një kategori e vogël të dënuarish të cilët u thyen, u bënë dëshmitarë apo bashkëpunëtorë të Sigurimit. Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook