Arkivë për » Korrik 1st, 2019 «

Për delet, deshtë dhe ujqërit… Parabolë nga Leon Lekaj

“Në një klimë ngërçi dhe polarizimi politik, votuesit nuk patën mundësinë që të zgjidhnin midis disa mundësive politike. Opozita vendosi të mos marrë pjesë, ndërsa qeveria vendosi që t’i zhvillojë Lexo Me Teper.

Pse sot kam vendosur të mos hesht më… – nga Endrit Shabani

Pse sot kam vendosur të mos hesht më… nga Endrit Shabani Çdo qelizë në trupin tonë ka një mandat të paracaktuar dhe jeton deri kur i vjen momenti për tu larguar. Mirëpo, Lexo Me Teper.

Mjaft e falënderove Skllavërinë Imagjinare! – nga Elona Caslli

Mjaft e falënderove Skllavërinë Imagjinare! nga Elona Caslli Na falënderon?! Për çfarë?! Se nuk u vumë në radhë si bagëtia për të ndjekur marrëzinë tënde?! Na falënderon?! Për çfarë?! Se u bashkuam të gjithë Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook