Arkivë për » Qershor 22nd, 2019 «

Për dramën e Shqipërisë dhe të shqiptarve nga Sokol Paja

Për dramën e Shqipërisë dhe të shqiptarve nga Sokol Paja Shqipëria po përjeton orë dramatike. Vendi ynë vlon nga konflikti. Nga momenti në moment mund të shpërthejë hataja. Ngjarjet i paraprijnë befasive Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook