Arkivë për » Maj 6th, 2019 «

Miti i rremë i dëshmorëve me yll të kuq në ballë… – nga Artan Gjyzel Hasani

Miti i rremë i dëshmorëve me yll të kuq në ballë… nga Artan Gjyzel Hasani Asnjë nga ata nuk u vra për Atdheun, edhe pse kështu besuan ata vetë dhe pasardhësit e Lexo Me Teper.

Qypi me Mjaltë i komunistit Halim Xhelo Koçia… nga Bedri Çoku

Qypi me Mjaltë i komunistit Halim Xhelo Koçia… nga Bedri Çoku* “…Komunistet e parë që futën lugën, thirrën në kupë të qiellit: “Mjaltë, o popull, mjaltë…!” Tani ata s’po thërrasin më, sepse Lexo Me Teper.

Mbrojtja e avokatit Dr. Vasil K. Dilo në procesin e komunistëve, në shkurt të vitit 1939 – nga Genci Hoti

Mbrojtja e avokatit Dr. Vasil K. Dilo në procesin e komunistëve, në shkurt të vitit 1939 nga Genci Hoti Mbrojtja e avokatit Dr. Vasil K. Dilo në procesin e komunistëve është pikërisht Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook