Arkivë për » Prill 28th, 2019 «

Poezi nga Adem Zaplluzha

Poezi nga Adem Zaplluzha Më kujtohet kur ishim të rinj Lëri kujtimet e tua Në sirtarin e dhembjes Lëri me copëzat e jetës Askund nuk mund të shkosh As të bëhesh ushtar i rrugëve Po që se Lexo Me Teper.

Një grindje në Boston – nga Ilir Ikonomi – Udhëheqësit shqiptarë që kërkonin njohjen e Amerikës

Një grindje në Boston. nga Ilir Ikonomi Udhëheqësit shqiptarë që kërkonin njohjen e Amerikës Viti 1942. Shqipëria është e pushtuar nga Italia. Dy udhëheqës të shqiptarëve të Amerikës, Fan Noli i “Vatrës” dhe Lexo Me Teper.

No Surrender! – nga Avis Gjyshja

No Surrender! nga Avis Gjyshja Sot është e qartë për të gjithë, që humbësit e mëdhej të Luftës së Dytë Botërore janë rikthyer përsëri në ballë të kombeve ku shkëlqejnë dhe Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook