Arkivë për » Mars 23rd, 2019 «

Republika e qyqarëve – një nënvizim nga Aldo Shala e disa mendime

Republika e qyqarëve – një nënvizim nga Aldo Shala Dje postova një status në lidhje me një koncept të ri të futur në legjislacionin procedurial penal i emërtuar “dëshmitari anonim”. Ky Lexo Me Teper.

Kështjella e humbur në Cakran! Pse e shëmbi regjimi komunist?!

Kështjella e humbur në Cakran! Pse e shëmbi regjimi komunist?! Kështjella e stilit austriak, u ndërtua në vitin 1915 Kjo ndërtesë do të ishte ende në këmbë dhe ndoshta një destinacion i Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook