Arkivë për » Shkurt 7th, 2019 «

“Shqipëria ç’ka qenë, ç’është e ç’do të bëhete” – nga Genci Hoti

“Shqipëria ç’ka qenë, ç’është e ç’do të bëhete” nga Genci Hoti Shqiptarët janë të detyruar të lexojnë veprat e kaluara sipas disa botimeve, pasi botimet pas 1945, nuk janë si origjinalet. Lexo Me Teper.

Sipas… – nga Agim Morina

Sipas… nga Agim Morina Sipas edukatës, arsimtari do të duhej me i eduku fëmijët – në Kosovë i dhunon. Sipas ligjit, polici duhet me i mbrojtë fëmijët – në Kosovë i ridhunon. Sipas betimit Lexo Me Teper.

“U mbars mali… dhe polli një mi!” – nga Ilir Demalia

“U mbars mali… dhe polli një mi!” nga Ilir Demalia Pas mbylljes me “sukses” të protestës studentore, ku shumë më kundërshtuan për skeptik dhe nihilist në shkrimet dhe analizat televizive, për shkak Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook