Arkivë për » Dhjetor 18th, 2018 «

Burimi i mrekullueshëm i ujit të kripur në majën e Shalës dhe relacioni panjohur i Imzot Zmajević rreth vitit 1728 – nga Genc Pecnikaj

Burimi i mrekullueshëm i ujit të kripur në majën e Shalës dhe relacioni panjohur i Imzot Zmajević rreth vitit 1728 nga Genc Pecnikaj Treqind vjet më parë, rreth vitit 1728, një profesor Lexo Me Teper.

Muzeu “Solomoni” Berat… – tё dhёna e komente mbi Muzeut qё ende s’ka mbushur vitin!

Muzeu “Solomoni” Berat… tё dhёna e komente mbi Muzeut qё ende s’ka mbushur vitin Vizitorë dhe turistë nga 40 shtete: nga Japonia në Kanada, nga Argjentina në Suedi, nga Australia në Lituani, Lexo Me Teper.

“Portret i Beethovenit” – nga Richard Specht njё pёrkthim dhe njё shёnim pёr Beethovenin – nga Lame Fandi

“Portret i Beethovenit” – nga Richard Specht njё pёrkthim dhe njё shёnim pёr Beethovenin nga Lame Fandi I dashur Jozef, pёr ty kam si gjithmonё mirёnjohjen, qё vjen nga pasurimi i vazhdueshёm i Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook