Arkivë për » Qershor 15th, 2018 «

Besimi në Zot u jep dritë edhe tjerëve rrotull… – nga Jozef Radi

Besimi në Zot u jep dritë edhe tjerëve rrotull… nga Jozef Radi Sot asht ditë Bajrami dhe e para gja asht urimi “Gëzuar Bajramin” gjithë besimtarve të kësaj feje dhe në veçanti Lexo Me Teper.

Kujtesa e luleve… – nga Matilda Mirakaj

Krimi më i madh i diktaturës komuniste nuk ka qenë ai ndaj kundërshtarëve të saj të bindur por ndaj fëmijëve të pafajshëm të këtyre njerzve të indeksuar. Ndaj tyre shteti shqiptar as sot Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook