Arkivë për » Qershor 13th, 2018 «

Kujtime për Profesor Eqrem Çabej – nga Thanas L. Gjika (110 – vjetori i lindjes)

Kujtime për Profesor Eqrem Çabej nga Thanas L. Gjika (Plotësuar me rastin e 110-vjetorit të lindjes së tij)  Ndjehem fatlumtur që kam pasur rastin të njihja nga afër profesorin Eqrem Çabej, personin tek Lexo Me Teper.

Një ëndër e përçudur fëminie… dhe arti i Salvador Dalisë – nga Avis Gjyshja

Një ëndër re përçudur fëminie dhe arti i Salvador Dalisë nga Avis Gjyshja Dua t’ju tregoj për një ëndërr të çuditëshme që kam parë në netët e largëta të fëmijërisë time, kur Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook