Arkivë për » Qershor 9th, 2018 «

Shënime nga Rusia pjetërburgase – nga Parid Turdiu – (5 – 6 qershor 2018)

Shënime nga Rusia pjetërburgase nga Parid Turdiu (5 – 6 qershor 2018) *** Nuk mund tё them se dita e parё nё Petёrsburg ishte e kёndshme, por qe interesante. E para, bёnte ftohtё, shi Lexo Me Teper.

Shqipja e shkruar dhe shkruesit – nga Entela Tabaku – Sorman

Shqipja e shkruar dhe shkruesit nga Entela Tabaku – Sorman 1. Gati çdo ditë lexoj këtu në facebook protesta me “shkrim” të lartë dhe tallje për ngatërrimin e “ç” me “q”. Ooo ç’u Lexo Me Teper.

Elita shkodrane në Institutet e Albanologjisë – nga Thanas L. Gjika

Elita shkodrane në Institutet e Albanologjisë nga Thanas L. Gjika (Kujtime e meditime mbi akademik Kolec Topalli) Qyteti dhe krahina e Shkodrës, gjatë historisë i kanë dhënë botës shqiptare shumë luftëtarë trima edhe Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook