Arkivë për » Mars 21st, 2018 «

Klithma… esse nga Frederik Ndoci

Klithma… esse nga Frederik Ndoci Çfarë ka pro e jo!? Kur thërret Vatra e kur e meriton të thërrasin vatran! A asht e njejta gja?! Sigurisht ndryshon nga personaliteti që mbart mbi shpatulla, dhe jo Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook