Arkivë për » Mars 16th, 2018 «

238 të internuar vdiqën në kampet telash me gjemba në vitet 1949-1953 – Kastriot Dervishi

238 të internuar vdiqën në kampet telash me gjemba në vitet 1949-1953 nga Kastriot Dervishi Pasi publiku është ushqyer së fundmi me informacione të pasakta e kontradiktore në lidhje me kampet tela Lexo Me Teper.

Gherardo Bosio, krijuesi i një kryeqyteti – nga Artan Shkreli

Gherardo Bosio, krijuesi i një kryeqyteti nga Artan Shkreli Puna e fiorentinit Gherardo Bosios në Tiranë është një akt heroik i paprecedent; përveç planeve urbanistike, vetëm në Tiranë ai realizoi Universitetin, Lexo Me Teper.

Genci – Gentius, Mbreti i Fundit i Ilirëve nga Lutfi Alia

Genci – Gentius, Mbreti i Fundit i Ilirëve nga Lutfi Alia Në pranverën e vitit 205 p.e.s, romakët zbarkuan në Durrës. Sulmi i romakëve i zgjoi parthinët dhe fiset e tjera fqinje, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook