Arkivë për » Mars 1st, 2018 «

Programi i përgjithshëm i Kryengritjes së Kosovës në 1919

  Programi i përgjithshëm i Kryengritjes së Kosovës në 1919 1-Asnjë kryengritës nuk guxon me i damtue shkiet e vendit, veç atyne qi qindrojnë me armë në dorë kundra qëllimit shqiptar. 2-Asnjë kryengritës Lexo Me Teper.

Pas letargjisë sërish zgjohet fantazma (1844-1875) – nga Shaban Brahaj

Pas letargjisë sërish zgjohet fantazma (1844-1875) nga Shaban Brahaj 1.Përballë Panserbizmit Shovenizmi serbomadh është një nga ato tipare me bazë racore dhe klasore që fatkeqësisht, nga koha në kohë, është shfaqur në trupin Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook