Arkivë për » Dhjetor 23rd, 2017 «

Uria shkakton zemërim!?

Uria shkakton zemërim!? Kjo ndjenjë e përjetuar nga mungesa e ushqimit është një realitet shkencor dhe me të nuk bën dot shaka. Po përse uria shkakton zemërim?! Glukoza është burimi më kryesor i Lexo Me Teper.

Figura e Iliaz Bej Vrionit nderohet me Urdhrin “Gjergj Kastrioti Skënderbeu”.

Figura e Iliaz Bej Vrionit nderohet me Urdhrin “Gjergj Kastrioti Skënderbeu”. “Unë vetë uroj që Shqipërisë t’i vijë dëshira dhe vullneti për t’u lidhur me të kaluarat e saj dhe të Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook