Arkivë për » Nëntor 26th, 2017 «

Flora dhe Fauna Detare, në 104 vite në pullën Shqiptare – nga Besnik Fishta

Flora dhe Fauna Detare, në 104 vite në pullën Shqiptare nga Besnik Fishta* Komente për librin “Flora dhe Fauna detare” në pullën shqiptare, i Hysen S. Dizdarit nga veteranë të filatelisë Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook