Arkivë për » Nëntor 10th, 2017 «

106 vjeç – në burgjet e komunizmit nga Kastriot Dervishi

106 vjeç – në burgjet e komunizmit nga Kastriot Dervishi Nuk besoj se në ndonjë vend tjetër të botës, ndonjë njeri në moshën 106 vjeçare ka qenë i burgosur!? Këtë rekord të zi Lexo Me Teper.

Kur peshqit kërkojnë të bëhen edhe peshkatarë! Refleksion nga Klodi Stralla

Kur peshqit kërkojnë të bëhen edhe peshkatarë! Refleksion nga Klodi Stralla Kur shoh që Ndërkombëtarët besojnë apo bëjnë sikur besojnë se qeveria aktuale dhe institucionet ligjzbatuese të saj mund ta dekanabizojnë vendin, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook