Arkivë për » Nëntor 1st, 2017 «

Dy jetë të ndara… nga Erlet Shaqe

Dy jetë të ndara… nga Erlet Shaqe I madh e i vogël mësoi këto ditë kush ishte Adelajda Xhamani e cila humbi jetën në mënyrë; sa tragjike aq dhe të paqartë. Ndër Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook