Arkivë për » Tetor 31st, 2017 «

Merrni mbrapsht dekoratën time zoti President, ky vend… nga Ilir Demaliaj

Merrni mbrapsht dekoratën time zoti President, ky vend… nga Ilir Demaliaj Shkëlqesisë së tij Ilir Meta President i Republikës së Shqipërisë Tiranë, Shqipëri   I nderuar Z. President! Raporti me të vërtetën dhe modelet që krijohen Lexo Me Teper.

Dinjiteti i një vdekjeje! nga Mimoza Leskaj

Dinjiteti i një vdekjeje! nga Mimoza Leskaj Njeriu me trup të shkurtë, me dy sy jeshilë e të vegjël, me një ecje të qetë prej burri të mençur, që i hidhte Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook