Arkivë për » Tetor 24th, 2017 «

Martanas – Martaneshi në shekujt XII – IV para erës sonë – nga Lutfi Alia

Martanas – Martaneshi në shekujt  XII - IV para erës sonë. (Pjesë nga libri: “Kandavia - Kunavia - Martis - Martanas”) nga Prof. Lutfi Alia Në kapërcyell të epokës së bronxit dhe fillimit të epokës së Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook