Arkivë për » Tetor 7th, 2017 «

Pasqyra e mallit të konfiskuar dhe disa pyetje

Pasqyra e mallit të konfiskuar   Më 10 dhjetor të vitit 1943, me vendim të Shtabit të Rrethit të Gjirokastrës, Brigada e 6 komuniste kryen një operacion në katundin Tatzat, në Familjen Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook