Arkivë për » Shtator 4th, 2017 «

Kombësia dhe Feja nder shqiptare – nga vepra e Mark Milanit

Kombësia dhe Feja nder shqiptare “Jeta dhe Zakonet e Shqiptareve” nga vepra e Mark Milanit “Shqiptari, me gjithë dhunën e pushtimeve të hueja, qëndroi në të vetën: i pandryshuem dhe i pathyem; me gjuhën Lexo Me Teper.

Dom Lazër Shantoja (2 shtator 1892-1945)

Dom Lazër Shantoja (2 shtator 1892 – 5 mars 1945) I njomë si ferishte i sapo dalun në shteg të jetës, shfaqet famullitari i pianofortes dishepulli i lumë, ndër të parët Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook