Arkivë për » Maj 15th, 2017 «

Rruga Ime, rruga Juaj, rruga Jonë… mall dhe dhimbje për Korçën nga Ana Maria Dhamo

Rruga Ime, rruga Juaj, rruga Jonë… mall dhe dhimbje për Korçën nga Ana Maria Dhamo Këtë mall të madh e hodha në letër dhe e botova në gazetën e qyteti ku jetoj. Sigurisht, Lexo Me Teper.

Si u rrita brenda një nate… Alma N. Liço – Kujtim nga koha e interrnimeve

Si u rrita brenda një nate… Alma N. Liço - Kujtim nga koha e interrnimeve (Marre nga libri “Krahë të Këputur) Tre fëmijë… tre krijesa të pafajshme do të ngarkoheshin si plehra për Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook