Arkivë për » Maj 2nd, 2017 «

Dekorimi i katër figurave të shquara antikomuniste nga Reshat Kripa

Me datën 28 prill 2017, në Presidencë u zhvillua ceremonia e dekorimit të katër figurave të shquara të nacionalizmit shqiptar, zotërinjve: Isuf Hysenbegasi, Kudret Kokoshi dhe Hysni Alimerko (pas vdekjes) Lexo Me Teper.

Me kohë… poezi nga Jorge Luis Borges

Me kohë… poezi nga Jorge Luis Borges   Me kohë mësohet edhe ai ndryshim i brishtë midis marrjes përdore dhe prangimit shpirtnor, mësohet se dashni s’do me thanë me shkue në shtrat, dhe shoqni s’do me Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook