Arkivë për » Tetor 29th, 2016 «

Thanie të Fishtës dhe Vlerësime për Gjergj Fishtën Në kuadër te javës së Fishtës (23 Tetor – 30 Tetor 2016)

Thanie të Fishtës  dhe Vlerësime për Gjergj Fishtën Në kuadër te javës së Fishtës (23 Tetor – 30 Tetor 2016) Thanie të at Gjergj Fishtës *** “Ma kollaj asht me mbushun një thes me Lexo Me Teper.

Për ata që shqetësohen nga dekorimi i martirëve! nga Islam Spahiu (Në lidhje me një intervistë të z. Daut Gumeni)

Për ata që shqetësohen nga dekorimi i martirëve! nga Islam Spahiu* Në lidhje me një intervistë të z. Daut Gumeni Mos bërtitni më, Mos bërtitni! Pushoni së mbyturi Të vdekurit… G. Ungaretti Zotëri Gumenin e kam konsideruar Lexo Me Teper.

Mos ma prek Valbonën” – thirrje nga artistët Dy Koncerte – në Tropojë dhe në Tiranë

Mos ma prek Valbonën” - thirrje nga artistët Dy Koncerte – në Tropojë dhe në Tiranë me 29 dhe 30 tetor 2016 – Në mbrojtje të natyrës shqiptare Eda Zari dhe Elina Duni Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook