Arkivë për » Tetor 15th, 2016 «

Pse dua dhe s’dua t’i bashkohem kauzave… nga Monika Spahivogli

Pse dua dhe s’dua t’i bashkohem kauzave… nga Monika Spahivogli E mbetur pa parti në 52 vitet e jetës sime (për dëshirën time, profesionalizëm dhe trashëgimi), shikoj me sy të ftohtë çdo Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook